Jurnalul orei 19, 18 August
Jurnalul orei 19:00 18 august 2022, 21:34 | 532

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Vila lui Plahotniuc din Franța a fost pusă sub sechestru. Autoritățile franceze au evaluat-o la peste 4,2 milioane de euro. Sechestrul a fost aplicat pentru a garanta restituirea prejudiciului într-un dosar penal investigat de procurorii moldoveni.

Igor Dodon a mai primit astăzi 30 de zile de arest la domiciliu. Procurorul susține că acesta a comis noi abateri chiar în timp ce se afla în arestul la domiciliu. Lista de acuzații împotriva fostului președinte urmează a fi extinsă. Despre ce este vorba - vă spunem imediat.

Pretura Centru a venit cu noi explicații în legătură cu încleierea polistirenului pe pereții subteranei de pe bulevardul Ștefan cel Mare. Dacă anterior primarul Ceban și cei de la Pretură spuneau că „pereții se izolează termic pentru a proteja de formarea condensatului”, astăzi au spus că ei pur și simplu îndreaptă pereții.

Între cinci și zece mii de lei costă în acest an pregătirea unui copil pentru școală. Un ghiozdan costă între 600 și 1.500 de lei, iar uniforma școlară - 2000 de lei. În Chișinău s-a deschis astăzi primul iarmaroc școlar.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie