O deputată comunistă și președintele Parlamentului și-au aruncat replici acide în timpul ședinței plenare
Social 30 septembrie 2022, 15:50 | 491

Noi înțepături și replici acide în Parlament. O deputată comunistă i-a transmis președintelui Parlamentului, chiar în sala de plen, 200 de lei din partea manifestanților. Diana Caraman i-a spus lui Igor Grosu că protestatarii ar fi pus mână de la mână ca să-i transmită cei 200 de lei și să-l facă să vină în fața lor. Replica lui Grosu nu s-a lăsat așteptată.

DIANA CARAMAN, deputat BCS: "Domnule președinte! În sfârșit, oamenii au venit în întâmpinare. Au strâns mână de la mână și v-au transmis 200 de lei ca să vă depășiți frica și să ieșiți în fața protestatarilor, care stau de 13 zile în fața Parlamentului. Joia trecută ați demonstrat clar că participați la ceva doar pentru bani, așa că oamenii vă invită să ieșiți în fața protestatarilor. A contribuit fiecare cu câte un leu sau doi, ca să vă depășiți frica."

IGOR GROSU, președintele Parlamentului: "Eu cred că la Universitatea din Bălți am avut o temă foarte interesantă legată de inteligența emoțională. Și o colegă de-a mea a spus că această inteligență emoțională lipsește cronic la unii deputați. Stimați colegi de la Bălți, aveți aici o mostră, un obiect de studiu cu lipsă totală de inteligență emoțională. Puteți de la distanță s-o studiați. Vă mulțumesc."

Opinia ta contează. Comentează!