Jurnalul orei 19, 25 August
Jurnalul orei 19:00 25 august 2022, 21:31 | 1016

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Dolarul a ajuns mai scump ca euro pe piața valutară din Moldova. Economiștii de la noi spun că asta avantajează importatorii, dar crește enorm povara financiară asupra exportatorilor și mai ales asupra conaționalilor noștri care trimit bani pentru rudele rămase în Moldova.

Scandalul legat de gândacii care mișună prin saloanele Spitalului din Bălți capătă amploare. Astăzi au apărut imagini și de la maternitate unde gândacii merg pe paturile nou-născuților. Administrația spitalului recunoaște că prin instituție mișună insectele de vreo cinci ani, dar crede că acum e vorba de defăimare. Într-o manieră ciudată a reacționat astăzi și Ministerul Sănătății.

Curtea de Apel Chișinău a decis relaxarea măsurilor restrictive în privința procurorului general suspendat, Alexandr Sotoianoglo, acuzat de corupție. Acesta și-a primit înapoi pașaportul și are dreptul de a circula în afara Republicii Moldova.

Aproximativ 300 de mii de doze de vaccin Pfizer, achiziționate de stat, vor fi nimicite dacă nu vor fi folosite până la sfârșitul lunii septembrie. Rata de imunizare anti-COVID în Moldova a scăzut cu peste 90 la sută.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie