Șor s-a plâns la poliție pe Maia Sandu
Politic 14 iunie 2018, 19:58 | 13551

Oponenții Maiei Sandu au devenit mai insistenți. Președintele Parlamentului, Andrian Candu, o acuză pe Sandu de neprofesionalism, iar primarul de Orhei, Ilan Șor, se plânge că ar fi hărțuit. "Cei de la guvernare devin tot mai isterici, iar metodele lor - tot mai mârșave", a punctat în replică liderul Partidului Acțiune și Solidaritate.

Primarul de Orhei anunță în spațiul virtual că s-a adresat Inspectoratului de Poliției Buiucani și cere intentarea unui proces penal pe faptul încălcării egalității în drepturi a cetățenilor și hărțuirii sale de către Maia Sandu, dar și constatarea unor fapte contravenționale - injuria și calomnia la adresa sa. Ilan Șor consideră că Maia Sandu ar răspândi falsuri despre el. În calitate de reacție, secretarul general al PAS, Igor Grosu, ne-a declarat că Maia Sandu a expediat ieri către Ilan Șor o cerere prealabilă, în care îl anunță că îl dă în judecată pentru declarații mincinoase la adresa sa și solicită dezmințirea informațiilor false și defăimătoare, dar și repararea prejudiciului moral în mărire de 200 de mii de lei.

Nu este pentru prima dată când Ilan Șor o acuză în public pe Maia Sandu inclusiv de faptul că ar fi luat bani în plic. În replică, Maia Sandu a declarat, cităm, că hoțul de miliarde minte cu nerușinare pentru că îi este frică și pentru că pentru furtul unui miliard de dolari termenul de prescripție nu expiră niciodată. Ilan Șor, care figurează și în raportul Kroll privind frauda bancară, a negat implicarea.

Nu doar Ilan Șor o atacă în public pe președinta Partidului Acțiune și Solidaritate. Recent, vicepreședintele PD, președintele Parlamentului Andrian Candu s-a arătat indignat de faptul că Maia Sandu critică proiectul privind cetățenia prin investiții.

”Noi, cetățenii onești ai acestei țări, suntem în război direct cu corupții, indiferent dacă aceștia sunt din PD, PSRM sau alte partide-marionetă”, adaugă președinta Partidului Acțiune și Solidaritate.

Opinia ta contează. Comentează!