Jurnalul Sportiv, 23 Martie
Sport 23 martie 2022, 20:33 | 1381

Specialiștii din fotbalul moldovenesc sunt încrezători în jucătorii naționalei care au o dublă de foc cu reprezentativa Kazahstanului pentru menținerea în Liga C a Ligii Națiunilor. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Total Sport.

De câteva luni, Liverpool încearcă să ajungă la un acord cu Mohamed Salah pentru prelungirea contractului, dar negocierile s-au blocat. Faraonul" de pe Anfield cere 12 milioane în plus la salariu pentru a pune pixul pe foaie, adică un venit anual de 24 de milioane de euro net. "Cormoranii" nu sunt dispuși să ofere atât, iar Juventus vrea să profite de situație. Presa italiană a dezvăluit că formația torineză nu vrea să dea cu piciorul oportunității de a aduce unul dintre cei mai buni jucători din lume. Juventus este dispusă să accepte pretențiile financiare ale africanului și i-ar putea pregăti o ofertă concretă .

Deși campionatul de fotbal din Rusia este în desfășurare, președintele Ligii de fotbal face un anunț îngrijorător în privința echipelor din ”Premier League”. Ashot Khachaturyants spune că există scenariul ca unele echipe din prima ligă de fotbal a Rusiei să nu poată duce până la capăt actualul sezon. Unul dintre motivele pentru care echipele de fotbal s-ar putea să nu ducă până la capăt sezonul din ”Premier League” o reprezintă decizia FIFA, care le permite jucătorilor străini să rezilieze înțelegerile cu echipele din această țară. O altă problemă pentru cluburile din Rusia o reprezintă deprecierea rublei.

Kamila Valieva a produs, probabil, cel mai mare scandal de la Jocurile Olimpice de Iarnă, după ce a fost prinsă dopată la puțin timp după câștigarea medaliei de aur în proba de patinaj artistic pe echipe. Tânăra sportivă a stat departe de competiții de atunci, însă acum, după o pauză de aproximativ o lună și jumătate, este pregătită să revină pe gheață. Potrivit Eurosport, rusoaica va participa la Channel One Cup, o competiție în cadrul căreia nu au voie să participe decât sportivi ruși. În mod normal, tânăra ar fi trebuit să participe la Campionatul Mondial. Însă, din cauza războiului ruso-ucrainean, toți patinatorii ruși au primit interzis.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie