Jurnalul orei 15, 5 Martie
Jurnalul orei 15:00 5 martie 2024, 19:38 | 454

Prezentat de Călin Jucovschi

Sărbătoare în familia Jurnal TV! Astăzi, postul nostru de televiziune împlinește 14 ani de la prima apariție pe micile ecrane. Iar pentru cei care ne urmăresc zi de zi am pregătit și o surpriză. O ediție aniversară inedită vă așteaptă în această seară. Despre ce este vorba, vedeți chiar acum.

A început audierea martorilor în dosarul finanțării ilegale a fostului Partid Șor, în care este vizată și Marina Tauber. În ședința de astăzi au fost audiați doi martori ai acuzării. Este vorba despre un tânăr care ar fi participat nemijlocit la protestele organizate de Partidul Șor și un activist al aceleiași formațiuni politice.

Rusia vrea să compromită referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, iar fugarul Ilan Șor este cel mai important actor, pe care mizează Kremlinul. „Aceste intenții sunt confirmate”, a declarat astăzi în fața presei directorul Serviciului de Informații și Securitate, Alexandru Musteață. Potrivit acestuia, acțiunile Moscovei s-au întețit în 2023, înaintea alegerilor locale, dar planurile au eșuat. Foștii deputați ai Partidului Șor neagă aceste afirmații.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie