Un om a murit într-un accident rutier, produs vineri pe o stradă din Chișinău
Social 6 ianuarie 2023, 19:50 | 594

Un tânăr de 24 de ani a murit într-un accident rutier, produs pe o stradă din sectorul Botanica al capitalei. Tragedia s-a întâmplat dimineața devreme, în jurul orei 4.00. Urmează detalii și alte știri.

Șase cetățeni din Bangladesh și Pakistan au trecut ilegal Prutul și au ajuns în România, unde au fost reținuți. Bărbații, cu vârste cuprinse între 29 și 40 de ani, nu aveau acte de identitate și au fost conduși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Românești pentru cercetări.

Procurorii și ofițerii CNA au descins vineri cu percheziții la doi angajați ai Poliției de Frontieră, precum și la Punctul de control Giurgiulesti-Reni. Acțiunile de urmărire penală se desfășoară în cadrul unui dosar privind traficul de influență și corupere pasivă. Potrivit anchetei, un grup de persoane a pretins și primit de la doi cetățeni ai Ucrainei 12 mii 500 de dolari și 600 de euro, pentru a le facilita trecerea ilegală a frontierei.

Ofițerii Biroului Migrație și Azil al Ministerului de Interne au depistat cinci cetățeni ai Indiei aflați ilegal în Republica Moldova. Aceștia au ajuns în custodie publică, iar la ieșirea din țară, pe numele lor va fi instituită măsura interzicerii intrării în Republica Moldova pentru o perioadă de cinci ani.

Un tânăr de 24 de ani a murit vineri dimineață, după ce mașina pe care o conducea, s-a izbit de un pilon pe strada Grădina Botanică din Chișinău. Potrivit poliției, șoferul a pierdut controlul mașinii. Au fost deteriorate și alte două automobile parcate lângă un bloc din preajmă.

Opinia ta contează. Comentează!