Jurnalul orei 19, 25 Septembrie
Jurnalul orei 19:00 25 septembrie 2023, 20:27 | 811

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Un fragment dintr-o rachetă antiaeriană S-300 ar fi căzut, noaptea trecută, în satul Chițcani, din regiunea transnistreană. Autoritățile de la Chișinău afirmă că la locul incidentului se află observatorii din cadrul Forțelor mixte de menținere a păcii.

Patru distribuitori de servicii TV au fost amendați cu o sumă totală de 160 de mii de lei, pentru că au difuzat știri din Rusia. ”Distribuitorii nu au asigurat protejarea spațiului audiovizual național și securitatea informațională”, precizează Consiliul Audiovizualului.

Case spațioase, mașini de lux, salarii și venituri de sute de mii de lei. Asta găsim în declarațiile de avere și interese personale ale consilierilor municipiului Chișinău, ale căror mandate expiră în scurt timp. Astăzi vă arătăm ce averi au raportat consilierul Partidului Șor, scos în afara legii, Valerii Klimenco, și consilierul PSRM, Alexandr Odințov.

Comisia juridică, numiri și imunități a organizat astăzi audieri parlamentare în cazul noului membru al CSM, acuzat de corupție și care a trecut evaluarea Comisiei pre-vetting. Unii reprezentanți ai statului i-au acuzat pe alții de sabotaj.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie