Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Glodeni, Eugenia Molceanov, la volanul mașinii Volkswagen se afla un bărbat în vârstă de 48 de ani din satul Cobani. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Testul alcooscopic a stabilit că omul era în stare de ebrietate și riscă acum până la patru ani de închisoare, dar și anularea dreptului de a conduce.

A fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni și o fetiță de nouă ani. Accidentul s-a produs în această dimineață pe strada Sarmisegetusa din Chișinău. În urma impactului, copila a fost transportată de urgență la spitalul ”Valentin Ignatenco”, starea ei fiind satisfăcătoare. Polițiștii spun că fetița se îndrepta spre școală, iar când trecea drumul a fost lovită de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani. Acesta va fi pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor suferite de copil.

Un alt accident s-a produs în această dimineață în satul Chetrosu, raionul Anenii-Noi. O cisternă a derapat de pe șosea și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. Potrivit poliției, la volanul camionului se afla un bărbat de 43 de ani. În urma incidentului, nimeni nu a avut de suferit.

Iar o femeie din satul Scoreni, raionul Strășeni, și-a înfipt un cuțit în burtă, după ce concubinul ei ar fi învinuit-o că ar avea relații amoroase cu un vecin. Potrivit portalului dinstraseni.md, femeia a încercat să-i demonstreze bărbatului că acuzațiile sunt nedrepte. Victima a ajuns la spital. Sursa citată mai scrie că femeia ar fi încercat și anterior să-i demonstreze bărbatului fidelitatea prin gesturi extreme. Ea ar fi băut mai multe pastile și și-ar fi amenințat rudele că își pune capăt zilelor.