Procurorii au trimis pe banca acuzaților primul membru al grupului infracțional în cazul contrabandei cu cele 3,8 milioane de țigări
Social 31 octombrie 2022, 15:44 | 433

O femeie a decedat după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc de locuințe din Chișinău. Incidentul a avut loc în această dimineață, pe bulevardul Traian. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Procurorii l-au trimis pe banca acuzaților pe primul membru al grupului infracțional, reținut la începutul lunii august curent, în cazul contrabandei cu 3,8 milioane de țigarete, la punctul de trecere a frontierei Vulcănești-Vinogradovca. Învinuitul este șoferul camionului, care nu a declarat lotul de țigarete. Bărbatul are 39 de ani și este originar din Vulcănești. Individul este cel mai tânăr membru al grupului destructurat. Ceilalți sunt în continuare cercetați de către procurori. Trei sunt anunțați în căutare.

Droguri de peste jumătate de milion de lei. Este captura polițiștilor din Ungheni. Suspectat este un bărbat de 82 de ani, originar din satul Morenii Noi. La domiciliul acestuia, oamenii legii au ridicat peste trei kilograme de marijuana și 29 de plante cânepă. Valoarea drogurilor depistate se estimează la 500 mii de lei. Drogurile au fost ridicate și urmează a fi supuse examinării. Anterior, suspectul a fost condamnat pentru infracțiuni similare, iar acum acesta este cercetat în stare de libertate.

Un minor de 17 ani l-a tamponat mortal pe un bărbat de 63 de ani. Cazul a avut loc în data de 30 octombrie, în orașul Nisporeni. Minorul se afla la volanul unui microbuz marfar.

CRISTINA VICOL, ofițer de presă, IP Nisporeni: "Acesta ar fi inițiat o manevră cu spatele fără a se asigura și a tamponat în plin victima, în vârstă de 63 de ani. Din nefericire, bărbatul a decedat la fața locului. Minorul, care, bineînțeles, nu dispune de permis de conducere, a fost supus testării alcoolscopice, rezultatul demonstrând că el nu consumase alcool."

Pe caz a fost pornită o anchetă penală pentru provocarea unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

O femeie de 81 de ani a decedat după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc pe bulevardul Traian din Chișinău. Poliția a fost alertată în jurul orei 07:30. Potrivit fiicei victimei, bătrâna a deschis dimineața geamul de la bucătărie și, într-o clipă de neatenție, a căzut. La examinarea de către medicul legist, alte semne de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii. Poliția a inițiat o anchetă.

Opinia ta contează. Comentează!