Jurnal TV, alături de studenții USM
Social 17 noiembrie 2023, 20:18 | 1339

Studenții din anul I ai Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul USM au aflat astăzi, din prima sursă, multe lucruri despre o televiziune. Producătorul Jurnal TV, Ana Danilescu, le-a vorbit studenților în cadrul trainingului ”Comunicare organizațională și strategii de promovare a imaginii”. ”A fost o întâlnire informativă”, au declarat viitorii jurnaliști sau experți în comunicare.

ANA DANILESCU, producător Jurnal TV: "Și eu am pornit din aceste bănci școlare și când am ajuns în instituția pe care o reprezint acum, Jurnal TV, m-am pomenit într-un alt univers. De aceea vreau să vă povestesc cum am pornit și cum am ajuns să fiu producător general la unul din cele mai cunoscute posturi de televiziune din țară. Ce cunoașteți despre acest post ne veți spune și voi."

Ana Danilescu le-a explicat studenților cum se face o emisiune TV și cum reușește ea să coordoneze lucrurile în așa fel, încât produsul să fie de calitate. Viitorii jurnaliști, mulți dintre ei telespectatori fideli ai Jurnal TV, spun că sunt impresionați de emisiunea ”Vreau la țară”.

Studenții de la jurnalism au primit răspuns la toate întrebările și sunt mulțumiți de dialogul pe care l-au avut cu Ana Danilescu. Pe viitor și-ar dori mai multe astfel de întâlniri, au declarat studenții.

ECATERINA ORLOVA, studentă la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării: "Am fost plăcut surprinse de deschiderea ei, de programele pe care le implementează și cât de creativă este în activitatea sa."

ANA-MARIA GOROBICA, studentă la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării: "Curiozitățile noastre s-au adeverit prin spusele dumneaei și a fost ceva foarte interesant și interactiv. O lecție altfel aici la noi la USM. Cred că a fost ceva frumos și am așteptat foarte mult această întâlnire cu ea."

Evenimentul de astăzi a ajutat-o foarte mult pe Ana Danilescu să-și aducă aminte, cum și-a început ea cariera de jurnalist.

ANA DANILESCU, producător Jurnal TV: "Eu mi-aș dori ca astfel de prezentări să aibă loc cât mai des, pentru că de multe ori ceea ce se întâmplă într-o televiziune nu poate fi redat în cadrul unor instituții, ori această interacțiune, colaborare vine să aducă specialiști bun și să formeze alți jurnaliști. Cu această ocazie i-am invitat să vină la noi la Jurnal TV ca să vadă cum se mănâncă această meserie."

Opinia ta contează. Comentează!