Jurnalul orei 19, 16 Mai
Jurnalul orei 19:00 16 mai 2023, 21:17 | 902

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Alegerile din autonomia găgăuză au trecut, urmărirea penală privind corupția electorală prinde turații. Mascații de la Centrul Național Anticorupție au descins astăzi cu percheziții la sediul Comisiei Electorale de la Comrat. Ce ilegalități s-ar fi produs chiar în ziua alegerilor.

2. Incident într-un bloc de locuințe de pe bulevardul Moscova al capitalei. Patru persoane au rămas blocate în lift timp de cel puțin 20 de minute, până au intervenit salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență care au deblocat ușile prin tăierea lor. În timp ce IGSU spune că ascensorul ar fi căzut în gol, cei de la „LiftService” spun că a avut loc o blocare ordinară între etaje.

3. Șase persoane au fost ucise în două regiuni din Ucraina în urma unor bombardamente masive rusești. Moscova a lansat un atac aerian și asupra Kievului, cu un număr maxim de rachete într-un interval scurt de timp. Ce s-a întâmplat cu rachetele hipersonice rusești ”Kinjal”.

4. În această seară Jurnal TV va transmite returul semifinalei Ligii Campionilor dintre Inter și AC Milan. Gazdele sunt cu un pas în finala Champions League.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie