Jurnalul orei 19, 18 Ianuarie
Jurnalul orei 19:00 18 ianuarie 2024, 21:02 | 811

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Proiectul de lege privind alegerea procurorului general, avizat ieri de Guvern, a fost retras astăzi de pe ordinea de zi a Parlamentului. Documentul trebuie redactat astfel, încât să excludă mai multe lacune, afirmă autorii. Care ar putea fi decizia finală, vedeți la știri.

2. Mai mulți locuitori ai Chișinăului sunt nemulțumiți că trebuie să achite factura pentru agentul termic centralizat. Facturile sunt mult mai mari decât cele precedente, spun oamenii, dar directorul Termoelectrica are altă opinie.

3. În ajun de Bobotează, pe stil vechi, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îi atenționează pe oamenii, care vor să intre în apă, conform tradițiilor, că scăldatul trebuie să fie doar în locuri special amenajate. Potrivit autorităților, sunt autorizate doar 69 de locuri, unde se va face scăldatul de Bobotează.

4. Rusia a atacat Ucraina în noaptea de miercuri spre joi cu 33 de drone de fabricaţie iraniană şi a lansat rachete ghidate asupra oraşului Harkov. Potrivit autorităților de la Kiev, forțele antiaeriene au doborât 22 din dronele cu pricina. Ce vor să obțină soldații ucraineni, vedeți la știri.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie