O nouă emisiune în grila Jurnal TV
Social 12 octombrie 2023, 19:40 | 638

Toamnă cu surprize la Jurnal TV! Sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 9:30, urmăriți o nouă emisiune - „Album de familie”. Zece cupluri vor deschide cufărul cu amintiri și le vor spune telespectatorilor Jurnal TV unele secrete de familie. Printre cei care ne vor deschide ușa sunt Pasha Parfeni și Yuliana Scutaru, Valentina și Constantin Moscovici, Anatol Durbală și Olesea Sveclă, și mulți-mulți alții.

ANATOL DURBALĂ, actor: "Dacă s-ar fi apropiat cineva de mine și mi-ar fi zis: iată, asta e sortita, l-aș fi scuipat în ochi."

În cadrul emisiunii moderată de Serghei Abalin, protagoniștii le vor povesti telespectatorilor Jurnal TV cum a apărut dragostea, cine pe cine l-a cucerit și alte secrete de cuplu.

VALENTINA MOSCOVICI, soția naistului Constantin Moscovici: "- Am observat că mă sorbea din ochi, mă urmărea. Sincer, mi s-a părut atunci că e prea bătrân pentru mine. - Chiar?"

„Album de familie” este o emisiune despre dragoste, fidelitate, educația copiilor și relațiile cu părinții. Printre cei care ne vor deschide ușa sunt Pasha Parfeni și Yuliana Scutaru, Valentina și Constantin Moscovici, Dumitru și Victoria Voloșin, Anatol Durbală și Olesea Sveclă, Aliona Triboi și Ghenadie Gâlcă, și mulți alții.

Proiectul este realizat de Pascaru Production, cu susținerea IREX în Moldova și Ambasada Statelor Unite în Republica Moldova, în cadrul Fondului de dezvoltare a conținutului de divertisment în limba rusă.

Opinia ta contează. Comentează!