Discuţie Iohannis - Năstase
Politic 26 iunie 2019, 20:10 | 1985

"L-am asigurat pe domnul Iohannis de toata disponibilitatea de a deschide toate canalele de comunicare si colaborare cu Romania pe temele esentiale, care au legatura cu securitatea regionala". Declaratia a fost facuta de catre ministrul de Interne Andrei Nastase, dupa convorbirea telefonica, pe care a purtat-o astazi cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Liderul de la Cotroceni a subliniat faptul ca Romania va sprijini transformarile democratice reale, implementarea principiilor statului de drept, precum si reformele necesare pentru apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana.

Administraţia Prezidenţială de la Bucureşti a publicat un comunicat desfăşurat, în care se arată că preşedintele Klaus Iohannis a avut astăzi convorbiri telefonice cu prim-ministrul Maia Sandu, cu viceprim-ministrul Andrei Năstase şi cu preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

În comunicat se mai arată că a fost convenită efectuarea unei vizite la Bucureşti, la începutul lunii iulie, a viceprim-ministrului Andrei Năstase.

În cadrul convorbirii telefonice cu preşedintele Igor Dodon, Klaus Iohannis a subliniat importanţa menţinerii parcursului european al Republicii Moldova, a implementării Acordului de Asociere şi a Acordului de Liber Schimb. 

Opinia ta contează. Comentează!