Accident mortal la Călărași
Social 14 decembrie 2023, 20:11 | 380

O femeie de 81 de ani a fost lovită mortal în timp ce traversa strada neregulamentar, în loc neiluminat. Accidentul s-a produs miercuri seara, în raionul Călărași. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Poliția i-a reținut pe doi bărbați din Israel, de 37 și, respectiv, 43 ani, după un schimb de informații cu oamenii legii din Israel. S-a stabilit că cei doi au fost implicați anterior în mai multe infracțiuni grave și deosebit de grave, inclusiv omor și conducerea unei organizații criminale, comise în Israel. Indivizii sunt suspectați și de acte de huliganism pe teritoriul Ucrainei. Unul dintre suspecți a fost declarat indezirabil pentru cinci ani și expulzat de pe teritoriul Republicii Moldova. Celălalt nu poate fi expulzat, din motiv că figurează în două cauze penale.

Un cetățean al Republicii Moldova, cercetat de CNA într-un dosar de spălare de bani, a fost reținut miercuri seara pe Aeroportul Chișinău, după ce a fost extrădat din Țările de Jos. Potrivit cauzei, învinuitul și beneficiarul efectiv al unei societăți nerezidente din Cipru a dispus și a asigurat convertirea unui milion și 600 de mii de lei, dintr-un credit bancar de patru milioane 400 de mii de lei, oferit unei societăți comerciale din Republica Moldova. Banii convertiți în dolari au fost transferați în contul societății nerezidente din Cipru. Printre beneficiarii acesteia este și un cetățean al Rusiei. Inculpatul a fost plasat în izolatorul CNA.

O femeie de 81 de ani a fost lovită mortal de o mașină, în timp ce traversa strada neregulamentar, în loc neiluminat. Nenorocirea avut loc miercuri, în apropierea localității Sipoteni, raionul Călărași. Potrivit inspectorilor, la volanul mașinii se afla un bărbat de 63 de ani. Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, care a demonstrat lipsa alcoolului în aerul expirat. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă.

Opinia ta contează. Comentează!