Mai multe femei se plâng că au avut parte de comportament agresiv din partea medicilor
Social 30 noiembrie 2019, 01:11 | 4663

In Dispensarul dermato-venerologic din Chisinau e jale. Normele igienico-sanitare sunt ignorate, iar medicii sunt lipsiti de tact. Asta spun mai multe femei, care reclama o atitudine batjocoritoare cand sunt nevoite sa treaca un control de rutina. Femeile spun ca deseori trec printr-un adevarat infern, cand ajung la ginecolog.

Direcția de Control Medical a Dispensarului Municipal Dermato-venerologic din Chișinău este singura subdiviziune, unde este eliberat certificatul pentru persoanele angajate în alimentația publică, spre exemplu. ”E ceva de groază”, spune o femeie, care a solicitat anonimatul.

În spațiul public am găsit multe mesaje, în care lumea scrie că este nemulțumită de serviciile prestate la Dispensarul dermato-venerologic din Chișinău.

Solicitat să comenteze plângerile respective, directorul Dispensarului Municipal Dermato-venerologic, Petru Bulgac, a spus că până acum nu a înregistrat nicio reclamație.

irecția de Control Medical a Dispensarului Municipal Dermato-venerologic din Chișinău este singura subdiviziune, unde o categorie de persoane poate trece controlul medical pentru a prezenta fișa la locul de muncă. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie