Jurnalul Sportiv, 16 August
Sport 16 august 2021, 21:20 | 842

După o lungă suferinţă, legenda fotbalului german, Gerd Muller, a murit. Anunţul a fost făcut chiar de cei de la Bayern Munchen. Gerd Muller suferea de demenţă senilă de mai bine de 5 ani, când a început un tratament special. Din 2008, Muller suferea şi de Alzheimer şi era dependent de scaunul cu rotile. În palmaresul lui Gerd Muller figurează un titlu mondial cu Germania, plus trei titluri europene. La nivel de echipă de club, Muller a câştigat cu Bayern Munchen o Cupă a Campionilor, 4 titluri în Germania, şi 4 Cupe ale Germaniei.

Nico Ali Walsh, nepotul lui Muhammad Ali, a câştigat primul său meci de box la profesionişti. Sportivul în vârstă de 21 de ani l-a învins prin KO tehnic pe Jordan Weeks, într-un meci la categoria mijlocie, la o gală desfăşurată în Oklahoma. Meciul a durat doar un minut şi 49 de secunde. Nico Ali Walsh este fiul lui Robert Walsh şi al Rashedei Ali Walsh, fiica lui Muhammas Ali. “Evident, m-am gândit mult la bunicul meu. Îmi lipseşte. A fost o călătorie emoţională. Pare să fie multă presiune, dar pentru mine este doar bunicul meu”, a declarat pugilistul după meci. Muhammad Ali, supranumit “The Greatest”, a încetat din viaţă în iunie 2016, la vârsta de 74 de ani.

Campioana Angliei a început cu o înfrângere noul sezon din Premier League. Manchester City a fost învinsă de Tottenham cu scorul de 1-0. Coreeanul Son a fost marcatorul singurului gol. Liverpool a făcut instrucție cu Norwich de care a dispus cu 3-0. Salah a fost omul orchestră al formaţiei lui Klopp. Egipteanul a reuşit două pase de gol pentru Jota şi Firmino, apoi a închis tabela în minutul 74, cu golul de 3-0. Manchester United a spulberat-o pe Leeds cu 5-1. Deși Bruno Fernandes a reușit primul său hattrick în campionatul englez, mijlocașul portughez a fost eclipsat de Pogba. Francezul a dat 4 pase de gol în acest meci.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie