Președintele nu e supărat pe Codruț
Politic 17 noiembrie 2023, 19:49 | 2009

Președintele Austriei, Alexander van der Bellen, care a fost mușcat ieri de câinele Codruț, al președintelui Maia Sandu, afirmă că rana lăsată de dinții patrupedului nu e dureroasă. Într-o înregistrare video, liderul de la Viena afirmă că nu ține pică pe Codruț, un patruped adoptat de șefa statului. Alexander van der Bellen zice că a transmis câinelui jucăuș un cadou.

ALEXANDER VAN DER BELLEN, președintele Austriei: "Întâlnirea mea cu Codruț, câinele adoptat de președintele Maia Sandu, a provocat un pic de agitație. Cei care mă cunosc știu că ador câini și pot să înțeleg de ce s-a agitat. Era prea multă lume în jurul lui."

„Este începutul unei prietenii”, a conchis liderul de la Viena. Președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, și președintele Sloveniei, Natasa Pirc Musara, au efectuat ieri și azi o vizită la Chișinău, unde au avut întrevederi cu președintele Maia Sandu. După o conferință de presă comună, pe scările președinției în cale celor trei a ieșit câinele Codruț. Președintele Austriei a vrut să-l mângâie, dar patrupedul l-a muscat de mână. În scurt timp, imaginile au făcut înconjurul lumii.

Opinia ta contează. Comentează!