Jurnalul Sportiv, 10 August
Sport 10 august 2021, 21:14 | 705

Sheriff va lupta în această seară pentru un loc în play-offul Ligii Campionilor. Tiraspolenii vor juca returul contra formației Crvena Zvezda. În tur, echipele s-au despărțit la egalitate, 1-1. Frank Castaneda a deschis scorul din lovitură liberă în minutul 33, iar Lois Diony a egalat la unu în prelungirile primei reprize. Sârbii au terminat jocul în inferioritate numerică după eliminarea lui Guelor Kanga în minutul 58. Meciul Sheriff - Crvena Zvezda va fi arbitrat de către germanul Felix Zwayer (30 de ani), arbitru FIFA din 2012. Echipa antrenată de tehnicianul ucrainean Yurii Vernydub va susține astăzi al 125-lea meci din cupele europene. Bilanț: 36 victorii, 37 egalități, 51 înfrângeri. Învingătoarea dublei manșe va accede în play-offul Ligii Campionilor, iar echipa învinsă își va continua parcursul european în play-offul Ligii Europei.

Artur Ioniță și coechipierii acestuia au prezentat echipamentul celor de la Benevento pentru noul sezon din Serie B. Deocamdată nu se cunoaște dacă Ioniță va fi alături de ioniță și în eșalonul secund al fotbalului din Italia. El a evoluat în toate partidele de verificare ale lui Benevento de până acum. Anterior, presa italiană a scris că Ioniță o va părăsi pe Benevento pentru o echipă care evoluează în Serie A. În același timp, conducerea clubului a anunat că Ioniță va rămâne numai dacă va accepta o reducere de salariu.

Lionel Messi (34 de ani) s-a despărțit oficial de Barcelona, duminică, în cadrul unei conferințe de presă la stadionul Camp Nou, iar starul argentinian este acum așteptat în capitala Franței pentru a semna cu Paris Saint-Germain. După conferința de presă a lui Messi, presa internațională a scris că starul argentinian este foarte aproape de a ajunge la un acord cu PSG, iar sute de fani s-au strâns atât la aeroport, cât și la stadionul Parc des Princes pentru a surprinde posibila sosire a fotbalistului în Paris. În presă au fost avansate mai multe date la care Messi ar urma să sosească la Paris, însă cert este că "La Pulga" se află acum acasă, în Barcelona, alături de prietenul Luis Suarez, anunță jurnalista Maria Garrido, de la publicația La Sexta. În acest moment, avocații și tatăl lui Messi, Jorge, studiază oferta primită de la PSG, iar Leo ar urma să zboare la Paris doar după ce se va ajunge la un acord total, transmite reputatul jurnalist Fabrizio Romano. Leo Messi a fost surprins de jurnaliștii de la Sky Sports la locuința sa din Barcelona, unde "se pregătea să meargă la piscină, arătând foarte bine din punct de vedere fizic și fiind foarte relaxat".

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie