Jurnalul orei 19, 7 Noiembrie
Jurnalul orei 19:00 7 noiembrie 2022, 23:54 | 1019

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. După ce a pierdut alegerile, Igor Dodon a trecut la „întreținerea” unei asociații obștești finanțate de oameni de afaceri apropiați Kremlinului. Jurnaliștii de la RISE Moldova, în parteneriat cu Centrul „Dossier”, au depistat șase transferuri bancare din Rusia. Despre ce sume este vorba, vă spunem la știri.

2. De teama facturilor uriașe, locuitorii capitalei trag te timp și nu se grăbesc să ceară conectarea apartamentelor la rețeaua termică centralizată. Hainele groase, plăpumile și ceaiul cald îi ajută să treacă peste disconfortul termic. Detalii, imediat.

3. Un adolescent a fost condamnat la doi ani de pușcărie, pentru că a făcut anunțuri false despre prezența explozivelor la Ceadîr-Lunga, Comrat și Vulcănești. Făptașul, identificat de Serviciul de Informații și Securitate, s-a ales și cu o amendă de peste 12 mii de lei.

4. Iranul recunoaște, pentru prima oară, că a livrat Moscovei drone, după ce săptămâni în șir a mințit că nu furnizează Rusiei astfel de armament. Ministrul de Externe din Teheran afirmă că livrările s-au făcut până la începerea invaziei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie