Jurnalul Sportiv, 2 Ianuarie
Sport 2 ianuarie 2023, 21:11 | 744

Ion Nicolaescu continuă să aibă evoluții extraordinare la echipa sa de club. Atacantul lui Beitar Ierusalim a înscris o dublă cu Sektzia și a ajuns lider autoritar în clasamentul golgheterilor în Israel, cu 11 goluri în 11 meciuri! Beitar s-a impus cu 3-2 și a urcat pe locul 5.

Ocupanta locului secund în Ligue 1, Lens, a bătut liderul PSG cu 3-1, într-un meci din etapa a 17-a, disputat chiar în prima zi a anului 2023. A fost spectacol total, în urma căruia parizienii au suferit primul eșec din acest sezon.

Manchester City a făcut un pas greșit în cursa de urmărire a lui Arsenal, pentru lupta la titlu. Trupa lui Guardiola a remizat cu Everton, pe teren propriu, scor 1-1, în etapa a 18-a, și rămâne pe locul secund, după ce a profitat și de remiza lui Newcastle cu Leeds.

Partida dintre Barcelona și Espanyol s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 15-a din La Liga, o partidă spectaculoasă din care nu au lipsit nici eliminările. În urma acestui rezultat, Barcelona a încheiat anul pe primul loc în clasament, cu 38 de puncte, la egalitate cu Real Madrid, în timp ce Espanyol urcă pe locul 16, cu 13 puncte.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie