O tânără a decedat, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în orașul Căușeni
Social 2 ianuarie 2023, 20:39 | 468

O tânără a decedat, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în orașul Căușeni. Pentru a scoate victima din automobilul făcut zob a fost nevoie de intervenția salvatorilor. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Două persoane au fost rănite, iar alta se află în stare gravă la spital, în urma unui accident care s-a produs duminică seara, pe o stradă din orașul Tiraspol. Un taximetrist de 25 de ani a intrat pe banda din sens opus și a lovit puternic un autoturism. În urma accidentului, doi pasageri, care se aflau în Volkswagen, au fost duși la Spitalul Clinic Republican pentru îngrijiri medicale, iar șoferul aceluiași automobil, un tânăr 21de ani a fost internat în secția de terapie intensivă. Taximetristul nu a avut de suferit. Verificările au arătat că șoferii nu erau în stare de ebrietate.

Polițiștii de frontieră au identificat un tânăr de 22 de ani, originar din Republica Moldova, care deținea o carte de identitate românească falsă. Cazul a fost înregistrat duminică, la vama Leușeni. Moldoveanul a recunoscut că și-a cumpărat actul românesc în Germania, contra 200 de euro. Documentul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei.

Un accident grav s-a produs duminică, aproape de miezul nopții, în orașul Căușeni. O mașină condusă de o tânără de 22 de ani a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. Șoferița a decedat pe loc. Aceasta era singură în mașină. Pentru a scoate victima din fiarele distorsionate ale automobilului a fost nevoie de intervenția salvatorilor. Poliția investighează toate circumstanțele acestui accident.

Opinia ta contează. Comentează!