Jurnalul orei 15, 22 Februarie
Jurnalul orei 15:00 22 februarie 2024, 22:03 | 534

Prezentat de Călin Jucovschi

Procurorii PCCOCS au depus demersul privind aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile în privința primarului satului Boldurești, suspectat că a accidentat mortal un băiat de 14 ani și a fugit de la locul faptei.

Compania Air Moldova, intrată în procedură de insolvență, este datoare pasagerilor care și-au procurat bilete cu aproximativ 180 de milioane de lei. Declarația a fost făcută de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV. Oficialul spune că fugarul Ilan Șor este vinovat de situația în care a ajuns operatorul aerian, dar promite că cei peste 28 de mii de pasageri păgubiți vor fi printre primii care își vor întoarce banii, atunci când suma va fi deblocată de pe contul Air Moldova.

Fermierii protestatari au blocat și azi drumul de acces spre Leușeni. La fața locului se află poliția, pentru a menține ordinea publică și a restabili fluxul în trafic, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră. Protestatarii spun că Guvernul trage de timp în privința soluționării problemelor din agricultură și acest lucru îi nemulțumește. O discuție cu fermierii era programată pentru ziua de ieri, dar a fost amânată pentru mâine, la ora 14:00. Reprezentanții Ministerului Agriculturii ne-au declarat că cerințele fermierilor sunt în curs de examinare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie