Andrian Candu a postat un video pe pagina sa de Facebook, în care face schimb de amabilităţi cu o tânără din Partidul Șor, care îl salută cordial.

Cei doi și-au urat succese şi chiar s-au felicitat pentru "rezultatele" obținute în activitatea celor două partide "la Orhei" și "în toată țara".

Înainte de această întâlnire pe străzile din Orhei, Andrian Candu a vorbit într-un live pe Facebook despre primarul acestui oraş, Ilan Şor.

În luna octombrie a anului trecut, Andrian Candu spunea că certificatul de integritate pentru candidaţii la alegerile parlamentare din februarie a fost introdus de guvernare tocmai pentru ca persoane ca Ilan Şor să nu poată participa la alegeri.

Până la urmă, Ilan Șor a primit certificat de integritate, cu toate că fost condamnat de prima instanță la șapte ani și jumătate de închisoare în cazul fraudei bancare. Până la decizia finală a judecătorilor, el se află în libertate. Dosarul său este examinat în prezent de Curtea de Apel Cahul, dar mai multe ședințe au fost amânate.