Jurnalul orei 19, 14 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 14 aprilie 2023, 21:38 | 941

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Fugarul Ilan Șor ar putea rămâne fără mandat de parlamentar, după ce Curtea de Apel l-a condamnat definitiv la 15 ani de pușcărie. Precizarea a fost făcută de președintele Parlamentului, Igor Grosu, care a dat asigurări că Șor va fi adus într-un final în Republica Moldova. Ce spun deputații din opoziție despre decizia judecătorilor.

2. S-a ascuns de oamenii legii timp de o săptămână, dar a fost capturat în cele din urmă. Vorbim despre fondatorul companiei „Bismobil Kitchen”, Mihail Șaran, cercetat penal pentru cauzarea prejudiciilor de 40 de milioane de lei mai multor persoane din Republica Moldova și România. Acesta a fost reținut în această dimineață într-o casă veche de la Durlești.

3. Timpul de așteptare la trecerea frontierei în punctul de control Leușeni-Albița se va reduce începând de mâine dimineața. Controlul coordonat la frontieră va avea loc doar pe sensul de intrare în România.

4. Satele prind viață, înainte de Paște. Oamenii au multe de făcut în casă și în ogradă, dar numărul oaspeților care se adună împreună la masa de sărbătoare se tot rărește.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie