Jurnalul orei 19, 5 Iulie
Jurnalul orei 19:00 5 iulie 2023, 20:02 | 956

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. O echipă de specialiști de la Ministerul de Interne investighează funcționalitatea și securitatea punctului de trecere a frontierei în Aeroportul Internațional Chișinău. Decizia vine ca urmare a atacului de vineri din aerogară, în timpul căruia au fost uciși doi ofițeri moldoveni.

2. Val de comentarii după apariția așa-numitului „Pom al Vieții”, aplicat pe pavaj în partea de jos a Străzii pietonale Eugen Doga. Imaginile publicate de primarul Ion Ceban, care ar fi unul dintre promotorii acestei lucrări, au stârnit reacții în stradă și în spațiul virtual.

3. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetica a diminuat tarifele la curentul furnizat de Premier Energy și FEE Nord. Care vor fi noile prețuri pentru consumatorii celor doi furnizori, aflați în câteva minute!

4. Misiunea de pacificare pe Nistru se cere a fi transformată într-o misiune civilă internațională. Solicitarea se regăsește, în premieră, în Rezoluția Adunării parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie