Jurnalul orei 19, 23 Noiembrie
Jurnalul orei 19:00 23 noiembrie 2023, 21:25 | 876

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Fermierii din zeci de localități, care au blocat aseară Șoseaua Hâncești, la intrarea în Chișinău, au ajuns astăzi cu tehnica agricolă în Piața Marii Adunări Naționale. În timpul deplasării spre centrul capitalei, între unii fermieri și polițiști au avut loc îmbrânceli.

2. Șeful Punctului de trecere a frontierei Sculeni și doi ofițeri de poliţie au fost reținuți aseară pentru acte de corupţie, anunță autoritățile de la București. Cei trei ar fi pretins mită, de până la 700 euro, de la transportatorii din Republica Moldova, care duceau produse în Uniunea Europeană.

3. Peste 50 de mii de familii nevoiașe vor primi vouchere pentru înlocuirea electrocasnicilor uzate. Programul „Rabla pentru electrocasnice” le oferă oamenilor posibilitatea să-și reducă din cheltuielile pentru curent.

4. Cancelarul german Olaf Scholz l-a îndemnat pe președintele rus Vladimir Putin să pună capăt războiului împotriva Ucrainei și să-și retragă toate trupele din această țară. Ce declarații a făcut Putin la reuniunea G20, vedeți la știri!

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie