Jurnalul orei 15, 21 Februarie
Jurnalul orei 15:00 21 februarie 2024, 20:26 | 512

Prezentat de Călin Jucovschi

Consumatorii casnici vor plăti mai puțin pentru gaze naturale, începând cu 1 martie. Cetățenii vor achita un tarif de 14 lei și 47 de bani, cu TVA inclus, pentru un metru cub de gaze. Este cu trei lei și 30 de bani mai puțin decât în prezent. Reducerea a fost aprobată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Uniunea Europeană a aprobat astăzi cel de-al 13-lea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei. Anunțul a fost făcut de preşedinţia belgiană a blocului comunitar, cu trei zile înainte de împlinirea a doi ani de la declanşarea de către Moscova a invaziei sale pe scară largă împotriva Ucrainei, relatează Reuters.

Primarul satului Boldurești, suspectat că a accidentat mortal un băiat de 14 ani, a fost reținut de poliție. Potrivit oamenilor legii, tragedia s-a produs luni, iar șoferul a fugit de la locul faptei. Înainte de a fi prins, primarul ar fi încercat să ascundă urmele accidentului. Acesta a înscenat o altă coliziune cu implicarea mașinii deteriorate, pentru a ascunde urmele accidentului în care a fost tamponat copilul.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie