Jurnalul Sportiv, 4 Ianuarie
Sport 4 ianuarie 2023, 20:06 | 570

Fundașul moldovean Oleg Reabciuk a fost decisiv pentru Olympiakos în ultimul meci din campionat. Reabciuk a dat o pasă de gol în victoria campioanei împotriva formației Ionikos, scor 2-0. Oleg Reabciuk a fost integralist și a fost avertizat cu un cartonaș galben.

Unul dintre cele mai așteptate meciuri din acest sezon de Premier League, Arsenal - Newcastle, din etapa a 19-a, s-a terminat cu scorul cu care a început, 0-0, însă a fost spectacol pe teren. După acest rezultat.

Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al-Nassr. Saudiții au pregătit un spectacol grandios, cu un joc de lumini pe stadion, în tribunele căruia sunt aproximativ 20.000 de oameni. Cristiano Ronaldo și-a făcut apariția la arenă alături de oficiali ai clubului, iar ulterior a mers în sala de conferințe.

Real Madrid s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Regelui Spaniei, după o victorie la limită pe terenul modestei Cacereno, din liga a patra. Gazdele nu au mai reușit o nouă surpriză, dar au dat o replică bună și chiar au avut o ocazie în minutul 38, prin Merenciano.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie