Copil căutat într-o fântână din Spania
Externe 21 ianuarie 2019, 17:50 | 2056

Săptămână de coșmar pentru o familie din Spania, copilul căreia a căzut într-o fântână. Micuțul în vârstă de doi ani s-a prăbușit la o adâncime de 100 de metri. Salvatorii încearcă, de mai bine de șapte zile, să dea de băiat, care nu se știe dacă mai este în viață.

Nenorocirea s-a întâmplat în după-amiaza zilei de 13 ianuarie. Băiatul s-a îndepărtat de părinţii lui, în timp ce familia se afla la plimbare într-o zonă muntoasă, la nord-est de oraşul Totalan. Operațiunea de salvare este foarte complicată, întrucât fântâna este îngustă și e greu de pătruns în ea. La cinci zile după incident salvatorii au găsit mai multe fire de păr. Descoperirea acestora aduce speranţe că băiatul ar mai fi putea fi găsit. O cameră video care a fost coborâtă în gaură a surprins și o pungă cu dulciuri. Mai multe urme ale copilului nu au fost încă găsite. Echipele de salvare continuă să sape două tuneluri, unul paralel cu fântână, iar celălalt - la un unghi care ar putea ajunge la locul unde se bănuieşte că se află copilul. Între timp, zeci de oameni s-au mobilizat pentru a susține familia micuțului.

Fântâna a fost construită cu o lună în urmă, în timpul unor lucrări de inspecţie a apei. Aceasta nu a fost acoperită cu echipament de protecţie.

Opinia ta contează. Comentează!