O fată de 16 ani, aruncată de la etaj
Social 7 mai 2019, 20:51 | 5299

Șase indivizi au violat două tinere într-un apartament din Chișinău, iar pe una au aruncat-o ulterior de la etajul șapte al blocului. Potrivit procurorilor, adolescenta în vârstă de 16 ani se află la spital, în comă. Poliția a fost chemată de către cea de-a doua tânără, în vârstă de 21 de ani. Au fost reținuți patru suspecți. Doi sunt dați în căutare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Institutul de Medicină Urgentă, Cristina Gorea, adolescenta a fost adusă la spital în stare gravă.

Cele două victime stăteau în acest bloc de pe strada Anestiadi, unde închiriau un apartament. La fața locului am găsit o femeie, care făcea ordine în locuință.

Potrivit poliției, unul dintre reţinuţi a comis violul în timp ce se afla sub măsura preventivă - arest la domiciliu - aplicată pentru o infracţiune de tâlhărie, comisă acum două luni. Procuratura cere ajutorul cetățenilor pentru a găsi ceilalți doi indivizi. Dacă aveți informații, care ar putea susține ancheta, sunați la numerale de telefon (022) 27-22-57 sau 0-799-52-423.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie