Aceiași procurori, decizii diferite
Social 11 octombrie 2019, 23:22 | 2419

”O parte din vechii procurori, care sunt acum în funcție, încearcă să se revanșeze față de acțiunile din trecut. Judecătorii și procurorii învață acum din mers să acționeze independent.” Astfel au comentat unii deputați ai blocului ACUM decizia procurorilor anticorupţie de a cere arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului șef al PD Vladimir Plahotniuc. Declarațiile au fost făcut în cadrul emisiunii ”Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV. Ce spune în replică deputatul PD Igor Vremea, aflați în continuare.

Moderatorul emisiunii Vitalie Călugăreanu i-a întrebat pe invitații săi cum se explică faptul că aceeași procurori, care pe timpul guvernării PD nu i-a deschis dosare penale lui Plahotniuc, acum au cerut arestarea lui?

De partea cealaltă, deputatul PD Igor Vremea spune că acțiunile întreprinse împotriva fostului șef de partid Vladimir Plahotniuc au un singur scop...

Deputații blocului ACUM au replicat că își propun să ”implementeze reforma justiției, astfel ca după evaluarea externă a judecătorilor și procurorilor, cei corupți și cu probleme de integritate să fie scoși din sistem”. 

Opinia ta contează. Comentează!