70 de copii, cu vârste cuprinse între patru și 15 ani, au participat la concursul „International dance fusion” din Iași
Social 20 octombrie 2023, 18:16 | 787

Au dat dovadă de creativitate, de spirit de echipă și au câștigat nu doar Trofeul cel mare, dar și admirația juriului. Vorbim de copiii dansatori de la Chișinău, 70 la număr, cu vârste cuprinse între patru și 15 ani, care au participat la concursul „International dance fusion” din Iași. A fost dificil, spune coregrafa Cristina Coniuc, dar copiii au reușit.

Micii dansatori din Chișinău spun că au muncit zile întregi, pentru a obține un rezultat remarcabil. ”A meritat tot efortul”, precizează ei, și se laudă cu Trofeul cel mare, șase cupe și alte 70 de medalii pentru măiestrie.

Concursul de la Iași, la care au participat mici dansatori de pe ambele maluri ale Prutului și din Bulgaria, a avut drept scop promovarea tinerilor talente, ne-a declarat coregraful Cristina Coniuc.

CRISTINA CONIUC, coregraf: "Am revenit la întâi septembrie înapoi în sală pentru a munci. Am reluat munca și în decurs de o lună de zile ne-am reamintit unele dansuri. Am făcut și compus noi mișcări, compoziții. Așa și a și mers, timp de o lună a apărut și rezultatul."

Concursul „International dance fusion” 2023, ediția a IV-a, s-a desfășurat pe 15 octombrie.

Opinia ta contează. Comentează!