Teste COVID-19, dar și articole vestimentare au fost depistate într-un microbuz, care venea din Germania în Republica Moldova
Social 9 octombrie 2023, 20:21 | 216

Un bărbat fost prins în stare de ebrietate avansată la volan. Șoferul conducea haotic, fapt ce le-a atras atenția inspectorilor de patrulare. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Teste COVID-19, dar și articole vestimentare au fost depistate într-un microbuz, care venea din Germania în Republica Moldova. Potrivit informațiilor publicate de Serviciul Vamal, vehiculul era condus de un bărbat de 30 de ani, cetățean al Republicii Moldova. Bunurile au fost ridicate și sunt pasibile confiscării, iar persoana documentată riscă să fie sancționată contravențional.

Peste 600 de pachete de țigări care urmau să ajungă din Republica Moldova în Uniunea Europeană au fost descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Iași Feroviar. Marfa de contrabandă, în valoare totală de peste nouă mii de lei românești, aparținea unui bărbat de 32 de ani, cetățean al României și al Republicii Moldova. Bărbatul a declarat că țigările îi aparțin lui și că urma să le comercializeze pe piața neagră. Conform prevederilor legale, țigările au fost confiscate.

Un bărbat de 59 de ani fost prins în stare de ebrietate avansată la volan. Șoferul circula haotic prin comuna Găvănoasa, raionul Cahul. Inspectorii de patrulare au constatat că șoferul avea o concentrație de 1,03 miligrame pe litru, în aerul expirat.

Automobilul acestuia a fost ridicat și transportat la parcarea specială. Bărbatul riscă dosar penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate. În total, în weekend au fost depistați peste 40 de șoferi conducând în stare de ebrietate.

Opinia ta contează. Comentează!