Un nou colind marca Jurnal TV
Social 6 decembrie 2019, 19:56 | 1945

Traditional, si in acest an, Jurnal TV v-a pregatit un colind deosebit. Prezentatorii postului nostru de televiziune, alaturi de Orchestra Nationala de Camera, Corul National de Camera si copiii de la un liceu din capitala, i-au surprins placut pe vizitatorii unui centru comercial atunci cand au interpretat colindul ”O, ce veste minunata!”. De astazi, il puteti vedea si la televizor.

Echipa Jurnal TV a pus la cale un flashmob de zile mari. Acesta se va transforma în colindul tradițional de Crăciun, pe care îl veți urmări la postul nostru de televiziune.

În acest an, colindul a fost ”dirijat” cu suportul Sălii cu Orgă. Instituția s-a arătat din start receptivă la ideea noastră,

Directorul artistic al Orchestrei Naționale de Cameră, Cristian Florea, s-a transfromat pentru câteva clipe în rol de paznic. Acesta a avut de dirijat nu doar membrii orchestrei, dar și pe prezentatorii noștri, care și-au descoperit și alte talente.

Alături de Jurnal TV au fost și elevii de la corul liceului Ion Creangă din Chișinău.

Unii prezentatori s-au simțit excelent în rolul pe care l-au interpretat aseară. Nu neagă că într-o zi ar putea schimba microfonul pe...violoncel sau vioară.

De la alți prezentatori am aflat cât de rodnic a fost anul ce, iată, iată se încheie.

Iar de la alții - ce obiective și-au stabilit pentru anul viitor.

Magia sărbătorilor pornește din sufletul fiecăruia. Iar Jurnal TV vă aduce cel mai așteptat cadou al iernii - colindul, pe care îl puteți urmări în curând la postul nostru de televiziune. 

Opinia ta contează. Comentează!