Partidul „Democrația Acasă” se va regăsi cu numărul 11 în buletinul de vot
Politic 3 iunie 2021, 15:55 | 1041

Comisia Electorală Centrală a înregistrat astăzi Partidul „Democrația Acasă” în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Formațiunea se va regăsi cu numărul 11 în buletinul de vot.

VADIM FILIPOV, membru CEC: "Se înregistrează 101 candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe lista Partidului Politic Democrația Acasă pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021."

Anterior, Comisia Electorală Centrală a înregistrat Partidul Acasă Construim Europa, Partidul Acțiunii Comune - Congresul Civic, Blocul electoral „Renato Usatîi”, Partidul Politic „Șor”, Partidul Acțiune și Solidaritate, Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Mișcarea Profesioniștilor „Speranţa-Надежда”, Partidul Democrat din Moldova, Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Unității Naționale. În această ordine, formațiunile respective se vor regăsi în buletinul de vot. Alte șase dosare se află în proces de examinare. Este vorba de Partidul „NOI”, Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, Partidul Verde Ecologist, Partidul Legii şi Dreptăţii și Partidul Puterea Oamenilor.

Opinia ta contează. Comentează!