Jurnalul Sportiv, 26 Martie
Sport 28 martie 2022, 21:03 | 1028

Selecționata Moldovei de fotbal a ajuns în Kazahstan unde continuă pregătirile pentru returul cu selecționata acestei țări pentru menținerea în Liga C a Ligii Națiunilor. Împreună cu restul lotului au făcut deplasare și Igor Armaș cu Denis Marandici. Aceștia sunt refăcuți și vor putea evolua în partida de la Nur-Sultan. Kazahii sunt favoritiți clari la casele de pariuri. Meciul de mâine va fi arbitrat de fluierași din Slovacia, la centru cu Ivan Krujliak. În pofida înfrângerii de la Chișinău când au cedat cu 1-2, staful tehnic și jucătorii cred într-un rezultat pozitiv în retur care ar permite echipei țării să-și păstreze locul în Liga C.

Tensiune în naționala Italiei, după ratarea prezenței la Mondial. După rușinea din meciul cu Macedonia de Nord, Lorenzo Insigne (30 de ani), Ciro Immobile (32 de ani) și Jorginho (30 de ani) i-au cerut lui Mancini să fie lăsați să plece din cantonamentul naționalei, deși Italia mai are de jucat un meci amical contra Turciei, marți. La scurt timp, presa din Peninsulă a speculat că cei trei s-ar putea retrage din naționala Italiei, după ratarea participării la CM 2022.

Max Verstappen (Red Bull) s-a impus, duminică, în Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite, după o luptă extrem de echilibrată cu Charles Leclerc (Ferrari). Olandezul a reușit să-l depășească decisiv pe monegasc doar cu câteva tururi înainte de final. Pentru campionul mondial a fost prima victorie a noului sezon, însă mai are de recuperat 20 de puncte pentru a reveni pe prima poziție în clasamentul piloților. Următoarea cursă este programată în Australia, pe 4 aprilie.

Barcelona a ajuns la un acord de principiu cu Robert Lewandowski pentru o mutare în vară. Clubul îi pregătește un contract valabil pe patru ani, iar transferul l-ar pune pe Lewandowski lângă Cristiano Ronaldo, ca unul dintre cei mai scumpi atacanți trecuți de 30 de ani din istoria fotbalului. Publicația spaniolă Sport a anunțat că Barcelona ar urma să plătească între 50 și 60 de milioane de euro în schimbul vârfului, în funcție de pretențiile financiare ale bavarezilor. Dacă formația de pe Camp Nou chiar plătește atât de mult în schimbul lui Lewandowski, el va deveni al doilea cel mai scump atacant de peste 30 de ani din istoria sportului rege.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie