Jurnalul orei 17, 5 Februarie
Jurnalul orei 17:00 5 februarie 2024, 19:01 | 549

Prezentat de Vasile Luchianu

Tot mai multe cazuri de gripă și infecții respiratorii acute sunt înregistrate în capitală. Atenționarea a fost făcută astăzi de către șeful adjunct al Direcției generale asistență medicală și socială, Vladimir Bolocan, la ședința Primăriei Chișinău. Autoritățile municipale dau alarma și spun că medicii lucrează la capacitate maximă, iar numărul de paturi în mai multe spitale din capitală este limitat. Unul dintre acestea este Spitalului Clinic Municipal de Copii nr.1, unde sunt internați peste 140 de copii.

Mai mulți refugiați din Ucraina, beneficiari ai Centrului de zi „Speranța și sănătate”, vor învăța cum să crească microplante. Scopul proiectului este promovarea integrării socio-economice a refugiaților, promovarea coeziunii sociale, dar și să-i inspire pe participanți să exploreze această activitate nu doar ca pe un hobby, ci și ca pe o posibilă oportunitate de afacere.

Taylor Swift a intrat în istorie după ce a câștigat aseară, pentru a patra oară, trofeul la categoria „Albumul anului”, stabilind un record. S-a întâmplat în orașul Los Angeles, la cea de-a 66-a ediție a premiilor Grammy. O apariție-surpriză a avut Celine Dion, iar Miley Cyrus a câştigat primul ei premiu Grammy, după ce s-a impus la categoria „cea mai bună interpretare pop solo”. Femeile au fost marile câştigătoare ale galei din 2024.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie