Meteo, 29 Septembrie
Meteo 29 septembrie 2023, 20:23 | 392

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata maximele termice se vor situa intre plus 26 si plus 30 de grade Celsius, se prevede cer variabil in toate localitatile republicii, fara precipitatii. Plus 28 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 13 grade, iar vantul va sufla din nord-vest cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 28 de grade, noaptea minimele se vor situa intre plus 10 si plus 13 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 30 de grade Celsius, vor fi plus 14, plus 15 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 28 de grade se vor inregistra la București si la Craiova, unde va fi insorit. Cate 27 de grade se vor atesta in orasele Iasi si Timisoara. Insorit va fi si la Constanta si la Brasov.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 33 de grade vor fi la Lisabona, plus 32 la Madrid. Se prevede cer variabil in orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 20, plus 23 si plus 19 grade. In mare parte insorit va fi la Roma, partial innorat la Berlin. Sunt asteptate ploi la Viena si la Varsovia. Insorit va fi la Kiev, partial innorat la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie