Jurnalul orei 19, 4 Noiembrie
Jurnalul orei 19:00 5 noiembrie 2022, 00:44 | 1327

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Direcția nr. 5 din cadrul Inspectoratului General al Poliție a pus la cale, în anii 2016-2019, denigrarea imaginii Maiei Sandu, pe atunci lider al Partidului Acțiune și Solidaritate. Jurnal TV a intrat în posesia unei ordonanțe de începere a urmăririi penale. Cine coordona acțiunile ilegale.

2. Opt persoane au fost reținute într-un dosar privind pregătirea dezordinilor în masă. În cadrul perchezițiilor, care au avut loc în mai multe orașe, procurorii au găsit 380 de mii de lei, care ar proveni din activități ilegale. Oamenii legii au publicat mai multe interceptări între organizatorii protestelor din centrul capitalei.

3. Noul sezon de încălzire a orașului Chișinău începe luni, 7 noiembrie. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul Irina Gutnic. Detalii, imediat.

4. Perfectarea buletinelor de identitate, a permiselor de conducere și a certificatelor de înmatriculare se va face în regim obișnuit. Anunțul a fost făcut de Agenția Servicii Publice, după ce instituția s-a confruntat o perioadă cu o lipsă acută de blanchete de plastic pentru perfectarea actelor de identitate.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie