Jurnalul orei 19, 8 Mai
Jurnalul orei 19:00 8 mai 2023, 20:20 | 756

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Poliția a publicat imagini video și interceptări în urma perchezițiilor desfășurate ieri, în cadrul dosarului privind coruperea alegătorilor din autonomia găgăuză de către reprezentanții Partidului Șor. Oamenii legii au arătat inclusiv liste și înscrisuri cu informații despre persoane și mijloacele financiare achitate pentru determinarea alegătorilor s-o voteze pe Evghenia Guțul.

Toate zborurile aeronavelor civile vor fi interzise în întreg spațiul aerian al Republicii Moldova, de pe 1 iunie, de la miezul nopții, până pe 2 iunie, ora 07:00.

Gruparea separatistă de la Tiraspol îi solicită Moscovei să mărească numărul trupelor din contingentul militar rus din stânga Nistrului. Declarația a fost făcută de reprezentantul regiunii transnistrene la Moscova, Leonid Manakov.

Rusia a lansat cel mai masiv atac cu drone asupra Kievului de la începutul războiului ruso-ucrainean. A fost afectat și orașul-port Odesa, unde din cauza loviturilor aeriene a luat foc un depozit de o mie de metri pătrați al organizației Crucea Roșie, utilizat pentru păstrarea materialelor umanitare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie