Jurnalul orei 19, 20 Septembrie
Jurnalul orei 19:00 20 septembrie 2023, 20:22 | 823

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Mai mulți medici ai Serviciului de Psihiatrie Medico-Legală din orașul Codru activează în condiții inumane de muncă. Interiorul instutuției arată deplorabil - tavanul și pereții sunt în ultima fază de stricăciune, iar mirosul este respingător.

Guvernul va solicita Parlamentului prelungirea stării de urgență pentru încă 60 de zile, începând cu 2 octombrie. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat de membrii Cabinetului de miniștri, la propunerea Comisiei pentru Situații Excepționale.

Președintele Ucrainei a ținut un discurs de la tribuna Națiunilor Unite, pentru prima dată de când Rusia a declanșat un război în țara sa. Volodimir Zelenski a declarat că Moscova utilizează hrana și energie drept arme în invazia sa. Ce a spus Joe Biden, vedeți la știri!

Autorităţile din Azerbaijan au declarat că au oprit operațiunea militară începută ieri în Nagorno-Karabah, după ce forțele armene separatiste au convenit să depună armele. Mâine urmează să aibă loc primele negocieri privind reintegrarea acestui teritoriu disputat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie