17 răniți în urma unui accident
Externe 19 iulie 2019, 17:35 | 1171

Un accident grav s-a produs in Marea Britanie. Doua masini s-au ciocnit si au ricosat in spectatorii care asistau la un show automobilistic. In consecinta, 17 oameni au fost raniti. Vedeti imagini si aflati detalii din urmatorul grupaj de stiri externe.

MAREA BRITANIE Nenorocirea s-a produs la un eveniment automobilistic caritabil, organizat de un club de specialitate, la aproximativ 45 de kilometri de Londra. Din imaginile surprinse de martori se poate vedea o mașină intră în coliziune cu un alt automobil. În urma impactului, ambele vehicule au ricoșat în spectatorii, care asistau la eveniment. 17 oameni au fost răniți, unii dintre ei fiind transportați la spital în stare gravă. Poliția a deschis o anchetă. Deocamdată, nimeni nu a fost reținut.

JAPONIA Individul suspectat că a incendiat un studio de animaţie din Japonia, omorând zeci de oameni, a plănuit atacul din timp. Asta spun anchetatorii, potrivit cărora, bărbatul s-a răzbunat pe angajații companiei pentru că i-ar fi plagiat una dintre creații. Suspectul a adus cu sine mai multe recipiente cu benzină și a dat fac clădirii cu trei etaje în care se afla studioul cu pricina. În consecință, 33 de persoane au murit, iar 10 sunt în stare gravă.

OLANDA Curtea Supremă de la Haga a decis că Olanda este parţial responsabilă pentru uciderea a 300 de bărbaţi musulmani la Srebreniţa, Bosnia, în anul 1995. Țara a fost dată în judecată de rudele victimelor, care au invocat faptul că trupele olandeze au expulzat victimele din baza ONU, chiar dacă știau că vor fi ucise. Instanţa a decis că responsabilitatea statului olandez se ridică la 10% din pierderile suferite, astfel că reclamanţii vor primi compensaţii în valoare de câteva mii de euro. Aproximativ opt mii de musulmani au fost ucişi de sârbi bosniaci în masacrul de la Srebreniţa, din iulie 1995.

Opinia ta contează. Comentează!