Meteo, 2 Aprilie
Meteo 2 aprilie 2024, 20:40 | 347

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate temperaturi de pana la plus 20 de grade ziua, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la plus 5 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta cer variabil in toate localitatile republicii, fara precipitatii. Plus 17 grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 8 grade. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 15 grade in localitatile nordice, in cele sudice acestea se vor oscila intre plus 18 si plus 20 de grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. La Bucuresti se vor inregistra maxime de pana la plus 21 de grade, va fi in mare parte innorat. 18 grade anunta meteorologii pentru orasele Iasi, Cluj, Timisoara si Constanta. Innorat va fi la Craiova.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 17 la Madrid. Se prevede cer noros la Londra, cu temperaturi de pana la plus 14 grade Celsius. Va ploua la Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 17 si plus 12 grade. 18 grade se vor inregistra la Roma. Se prevede cer innorat la Berlin si la Viena. Maxime de pana la plus 14 grade vor fi la Kiev. La Atena va fi partial innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie