Mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova au fost răniți într-un dublu accident produs ieri în Polonia
Social 24 august 2023, 19:53 | 414

Mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova au fost răniți într-un dublu accident produs ieri în aproprierea localității Gorzno din Polonia. Potrivit autorităților de la Chișinău, persoanele rănite au fost transportate la cele mai apropiate spitale, unde le-a fost acordată asistența medicală necesară.

Presa poloneză scrie că sunt răniți zece oameni, după ce un autobuz Mercedes, condus de către un cetățean al Republicii Moldova, a lovit în spate un camion Volvo. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe și un elicopter. În drum spre spital, una dintre ambulanțe a fost implicată într-un alt accident și din imagini se vede că mașina salvării s-a răsturnat în șanț. În ambulanță se aflau cinci persoane, două victime ale accidentului și paramedicii. Autoritățile locale încearcă să afle cauzele producerii accidentului.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe de la Chișinău, persoanele rănite au fost transportate la cele mai apropiate spitale. Viața cetățenilor este în afara oricărui pericol. Ambasada Republicii Moldova în Polonia este în contact cu autoritățile locale, fiind disponibilă să întreprindă toate acțiunile consulare care se impun, se arată într-un comunicat al instituției.

Opinia ta contează. Comentează!