Au fost omorâți la beție
Justiţie 2 aprilie 2018, 15:24 | 4196

Doi bărbați, de 33 și 41 de ani, au murit după ce au fost înjunghiați în inimă. Unul dintre ei ar fi fost fost omorât de către un amic de pahar, iar altul - de către concubina sa, care era în stare de ebrietate, spun polițiștii. Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore.

Primul caz a avut loc în satul Mărcăuți din raionul Briceni. Potrivit poliției, victima, de 33 de ani, și cel care este suspectat de omor se aflau în vizită la un consătean, unde au consumat băuturi alcoolice.

La un moment dat, cei doi s-ar fi luat la ceartă, iar bănuitul de 30 de ani l-ar fi înjunghiat pe amicul său, care a murit pe loc. Al doilea asasinat s-a produs în locuința unei familii din satul Ciripcău, raionul Floreşti.

Poliția spune că între doi concubini, ambii în vârstă de 41 de ani, ar fi izbucnit un conflict, iar femeia, care ar fi fost beată, a luat un cuţit şi i l-a înjunghiat pe partenerul său de viață. Cei doi au împreună trei copii mici. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă între 10 și 15 ani de închisoare sau chiar detenție pe viață. 

Opinia ta contează. Comentează!