Jurnalul Sportiv, 31 Martie
Sport 31 martie 2022, 21:43 | 1142

Frații Kliciko au venit cu o reacție după ce Oleksandr Usyk a părăsit frontul din Kiev pentru a pregăti meciul de box cu Anthony Joshua. Vitali, primarul Kievului, a explicat că va lua legătura cu boxerul pentru ca acesta să transmită și un mesaj de pe ringul de box. De cealaltă parte, Vladimir a lăsat și el de înțeles că această luptă va reprezenta un lucru pozitiv pentru Ucraina.

Aproape de medalia de aur. Anastasia Nichita și Irina Rângaci s-au califcat în finala Campionatului European de la Budapesta. Este de menționat că în semifinală Rângaci ceda la un moment dat cu 1-9 dar a reușit să întoarcă rezultatul.

Pe 2 aprilie se va disputa unul dintre cele mai așteptate și totodată bizare meciuri de box din istorie. Sajad Gharibi, supranumit ”Hulk din Iran”, îl va întâlni pe Martyn Ford, ”cel mai înfricoșător om din lume”. Ford l-a acuzat pe Gharibi că postează imagini ireale pe rețelele de socializare.

Ucrainenii ar fi trebuit să joace semifinala barajului de calificare la Cupa Mondială cu Scoția pe data de 24 martie, însă partida a fost amânată pentru luna iunie din cauza războiului din Ucraina declanșat de Vladimir Putin. FIFA a luat în considerare să îi garanteze Ucrainei un loc la turneul final, însă selecționerul Oleksandr Petrakov nu este de acord cu acest lucru.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie