O femeie din Molești îl acuză pe primar și pe unele rude ale lui că au bătut-o și înjurat-o
Social 15 iulie 2019, 20:09 | 4663

O femeie din satul Molesti, raionul Ialoveni, ii acuza pe primarul localitatii, Mihail Catan, si pe unele rude ale acestuia ca ar fi batut-o cu pumnii si picioarele si ar fi injurat-o. Pe de alta parte, Mihail Catan spune ca n-a vazut-o pe femeia respectiva de cateva luni, iar astazi, cand s-a produs acest conflict, nici nu ar fi iesit din Primarie.

Femeia susține că ar fi fost atacată de primar și de familia verișorului acestuia în timp ce se întorcea acasă de la magazin.

Conflictul ar fi pornit de la faptul că femeia ar fi permis unui antreprenor din sat să instaleze în casa ei generatoare de curent electric pentru magazinul acestuia.

Verișorul primarului are casă și un magazin în apropiere, ne-a spus Mihail Catan.

La faţa locului a venit o ambulanţă, iar femeia a primit îngrijiri medicale. Și polițiștii s-au deplasat și au audiat mai multe persoane.

Primarul satului Molești, Mihail Catan, respinge acuzațiile aduse lui.

Şeful Inspectoratului de Poliţie al raionului Ialoveni, Pavel Damaschin, ne-a spus că în acest caz a fost inițiat un proces penal. Femeia care afirmă că a fost bătută trebuie să meargă la Centrul de Medicină Legală, iar alte persoane vizate în plângerea ei urmează să fie audiate. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie