Cele mai citite știri pe Jurnal.md
Social 13 decembrie 2019, 22:36 | 969

Stirea despre opinia Comisiei de la Venetia privind modificarile facute la Legea Procuraturii a fost cea mai citita pe portalul Jurnal.md in ultima saptamana.

Este vorba despre concluzia Comisiei de la Venetia privind modificarile la Legea Procuraturii, adoptate in luna septembrie a acestui an. Potrivit modificarilor, procurorul general este ales printr-o procedura noua, in care sunt implicati atat membrii Consiliului Superior al Procurorilor, cat si o comisie la nivelul Ministerului Justitiei. Experții de la Venetia au constatat ca aceste modificari nu contravin standardelor internationale. Pe Jurnal.md aceasta stire a fost citita de aproape 30 de mii de ori.

Printre cele mai accesate a fost si stirea despre un cumplit accident produs la Ungheni. Un tanar beat a urcat la volan, iar in rezultat doua fete de 18 si 19 ani si-au pierdut viata. Stirea a fost citita de 19 mii de ori.

Topul este incheiat de stirea despre masurile speciale de protectie de care beneficiaza Ion Chicu. Premierul a fost surprins in repetate randuri fiind pazit de bodyguarzi echipati cu serviete si umbrele antiglont. Stirea a fost accesata de 13 mii de ori, fiind si cea mai distribuita pe retelele de socializare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie